// Normal action if it's not the /collections page

Handelsbetingelser

X-tension ApS
Skartvedvej 10
6091 Bjert

Email: salg@x-tension.dk

Tel: +45 40 18 12 26

CVR: 28 67 96 96

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

X-tension ApS tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse.

Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt.

Når du handler med X-tension ApS indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på: salg@x-tension.dk

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.

Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

Vi accepterer følgende korttyper:

. Visa/Dankort

. Visa

. Visa Electron

. MasterCard

. MasterCard Debit . Maestro

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Med forbehold for udsolgte varer er alle viste varer på lager og afsendes inden for 1-2 hverdage. Du er altid velkommen til at ringe på 40 18 12 26, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.

Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

GLS til pakkeshop kr. 59,-
Det er muligt at vælge imellem at få pakken sendt til pakkeshop eller leveret til erhverv. Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos X-tension.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail: til salg@x-tension.dk give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.   Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returvarer sendes til: 

X-tension ApS
Skartvedvej 10
6091 Bjert

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til X-tension.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: 

X-tension ApS
Skartvedvej 10
6091 Bjert

Vi har brug for følgende information, når varer returneres. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: salg@x-tension.dk
eller telefon 40181226

Privatlivs- og persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside x-tension.dk accepterer du, at X-tension ApS - herefter samlet benævnt X-tension - behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Ledelsen og relevant personale i X-tension har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på X-tension.dk er X-tension ApS, cvr nr. 28679696, Skartvedvej 10, 6091. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller foretager køb eller i øvrigt bruger x-tension.dk behandler vi også dine personoplysninger i henhold til Persondatapolitikken.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og /eller levere nyheder og andre tjenester til dig.
X-tension indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • gennemfører køb af vores varer på x-tension.dk
  • tilmelder dig X-tension nyhedsbrev
  • sender en forespørgsel, klager eller giver os feedback; eller
  • i øvrigt bruger X-tension, giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

I forbindelse med køb af X-tension’s produkter via X-tension.dk eller i vores galleri indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer.

Tilmelder du dig e-mail nyheder fra X-tensionindsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder.

Når du bruger X-tension.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender X-tension.dk og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender X-tension.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet Hvem videregiver personoplysninger nedenfor som accepteres ved besøg på www.x-tension.dk og kan læses her.  

X-tension indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på X-tension.dk videregives til følgende:

  • Internt i firmaet X-tension ApS
  • til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre; og
  • i henhold til gældende lov, f.eks. til misbrugsregistre, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for X-tension ApS.

X-tension ApS anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som X-tension selv indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på X-tension's vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Oplysninger relateret til køb kan tidligst kræves slettet 61 måneder efter købet af hensyn til X-tensions dokumentation til Skat.

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til salg@x-tension.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen salg@x-tension.dk

Cookies

Hos X-tension anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på X-tension ApS. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere X-tension.dk